Vakantieparken in Friesland

Camping FrieslandEen weekendje weg, een midweekje genieten of voor een langere periode helemaal tot rust komen. U kunt uw uitstapjes en vakanties zelf indelen en gelukkig biedt ons eigen land genoeg variatie om een geweldige tijd te beleven.

Naast de campings, hotels en vakantiehuisjes die Nederland rijk is zijn er natuurlijk ook veel vakantieparken te vinden. Ook in Friesland zijn er vakantieparken waar u met het hele gezin kunt ontspannen of actief bezig kunt zijn.

Om het overzicht makkelijk te maken voor u hebben wij de leukste parken van Friesland en omgeving onder elkaar gezet. Zit er niks leuks bij? Bekijk dan ook de vakantiehuisjes en hotels die Friesland voor u beschikbaar heeft.

Landal Greenparks

Naast Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Anjum ligt
Landal Esonstad, een vakantiepark bestaande uit meer dan 200 rookvrije woningen en appartementen in Oudfriese stijl en moderne terpwoningen.

Bekijk het park hier

Landal Waterpark Sneekermeer vindt u in het hart van Friesland, bij Terherne. Een kleinschalig park dat u alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie.

Bekijk het park hier

Molecaten Vakantiepark ’t Hout

Waar de provincies Drenthe, Groningen en Friesland samenkomen ligt het gezellig dorp Bakkeveen. En hiernaast, midden in de bossen, vindt u Molecaten Vakantiepark ’t Hout. Op deze camping kunt u in alle rust kamperen en is er tevens erg veel leuks te beleven. Voor kinderen is het aanbod aan speelmogelijkheden enorm (zowel binnen als buiten) en voor liefhebbers van wandelen en fietsen heeft de typisch Friese natuur veel te bieden.

Bekijk het park hier

Hogenboom Vakantieparken

Hogenboom heeft maar liefst 6 parken beschikbaar in Friesland, namelijk:

Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum
Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha
Waterpark Zwartkruis in Noordbergum
Waterpark Oan ‘e Poel in Terherne
Buitenplaats It Wiid in Eernewoude
Bungalowpark Het Bosmeer in Noordwolde

Met zoveel keus aan verschillende parken is er voor iedereen wat leuks te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld golfen, vissen, varen, fietsen, zwemmen en nog veel meer. Zowel jong als oud, natuurliefhebber als sporter kunnen zich prima vermaken.

Bekijk de parken hier

Roompot

Recreatiepark Tusken de Marren is een park dat u aan Meinesleat kunt vinden in Friesland. De Meinesleat verbind het Sneekermeer aan het riviertje de Boarn. Dit maakt deze locatie ideaal voor liefhebbers van watersport. Als u zelf geen boot heeft kunt u er altijd eentje huren, zodat u ook zelf kunt genieten van de prachtige omgeving en natuur. Heeft u wel zelf een boot? Dan kunt u deze bij uw huisje aanmeren aan uw eigen steiger. Ook de Sneekweek is een evenement dat zich leent voor de liefhebbers van de zeilsport en u zult zeker weten uw ogen uitkijken. Ook voor fiets- en wandeltochten is Tusken de Marren een ideale uitvalsbasis. De steden Sneek, Bolsward, Sneek en Franeker liggen in de omgeving en in het centrum van Akkrum vindt u ook leuke restaurants en gelegenheden voor een avondje uit.

Bekijk het park hier

Reageer via Facebook