Je bent hier Elfstedenwijzer 04 personen Waterspoor - Vakantiehuis - 4 personen - Koudum

Waterspoor - Vakantiehuis - 4 personen - Koudum

Friese Meren, Friesland, IJsselmeer
Vakantiehuis

Boeken

Locatie:
Nederland, Friesland, Koudum
Prijs p.w.
vanaf € 345
Vrijstaande woning
*U wordt vrijblijvend doorgestuurd naar de site van de aanbieder.

Vakantiehuis Waterspoor ligt op een kleinschalig park in het westen van Friesland, in de waterrijke omgeving van Koudum. De vele meren, vaarten en poelen die zo karakteristiek zijn voor het gebied maken Koudum tot een populaire bestemming bij watersporters, natuurliefhebbers, en rustzoekers. Hier kunt u vlakbij uw vakantiehuis aanmeren aan uw eigen aanlegsteiger en vervolgens heerlijk ontspannen in de sauna van het vakantiehuis.

Op de begane grond van Waterspoor vindt u een ruime woonkamer en een open keuken die van de nodige luxe is voorzien. Via de openslaande deuren komt u uit op het prachtige terras met tuinmeubilair.
Op de eerste etage van vakantiehuis Waterspoor bevinden zich de twee ruime slaapkamers, een babykamer, en de badkamer met een douche. Tevens is hier ook de sauna, waar u na een energieke dag heerlijk kunt ontspannen.

Uw vakantiehuis heeft nabij ook een aanlegplaats voor uw eigen boot. Het is ook zeker de moeite waard om uw eigen boot mee te brengen of om zelf eentje te huren (in de buurt van het park) om Friesland vanaf het water te ontdekken.

In de omgeving van Waterspoor is genoeg te beleven. Op enkele kilometers van uw vakantiehuis bevindt zich de IJsselmeerkust, die bekend staat om zijn kleine intieme strandjes, uitstekende surfplekken, en de pittoreske oude Zuiderzeestadjes zoals Stavoren, Hindeloopen en Workum. Vanuit Koudum kunt u ook prachtige fiets- en wandeltochten maken door de Gaasterlandse bossen.

Waterspoor is een heerlijke uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving te en om tot rust te komen.

  Huisdieren
  Internet
  Roken
  Bij Aan Zee vindt u de leukste en gezelligste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen zijn te vinden in Friesland, maar ook op de Waddeneilanden. Elk vakantiehuis in Nederland is persoonlijk door Aan Zee gecontroleerd en gecontacteerd, zo bent u als klant altijd verzekerd van kwaliteit. Aan Zee wordt alom hoog gewaardeerd in klanttevredenheidsonderzoeken. Zie bijvoorbeeld de excellente score bij Trustpilot. Aan Zee heeft een ideaal aanbod voor als u er eens met de kinderen op uit wilt. Vind bij Aan Zee bijvoorbeeld luxe villa's langs de Noord-Hollandse kust. Het hele aanbod van Aan Zee kunt u hier bekijken.

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie