Je bent hier Elfstedenwijzer 06 personen Texels Tij II - Vakantiehuis - 6 personen - Texel
Vakantiehuis

Boeken

Locatie:
Nederland, Texel, De Koog-Texel
Prijs p.w.
vanaf € 335
Vrijstaande woning
*U wordt vrijblijvend doorgestuurd naar de site van de aanbieder.

Vrijstaand vakantiehuis gelegen op een kleinschalig parkje aan de groene zijde van badplaats De Koog, op loopafstand van het strand en van één van de mooiste duingebieden van Nederland. Texels Tij is dan ook een ideale locatie om het eiland Texel met zijn veelzijdige landschap, gezellige dorpjes en vele bezienswaardigheden te verkennen. Op het parkje heerst een gevoel van vrijheid en rust. Toch is er ook volop ruimte voor de kinderen om te spelen.

Op de begane grond van Texels Tij bevindt zich een lichte woonkamer met een zit- en een eetgedeelte en aangrenzend een riante open keuken met allerhande voorzieningen. Tevens vindt u hier één van de slaapkamers en de badkamer met wastafel, ligbad en aparte douche. De overige twee slaapkamers, waarvan één met solarium, bevinden zich op de bovenverdieping. Bij de woning is een terras op het zuiden vanwaar u uitkijkt op de vrije speelgelegenheid voor de kinderen met onder meer een trampoline, zandbak, wip en schommel.

Texel staat onder meer bekend om zijn verscheidenheid aan vogelsoorten. Texels Tij bevindt zich tussen het dorp de Koog en de internationale natuurgebieden ‘De Nederlanden’, De Muy en de Slufter. Tijdens een verfrissende wandeling zult u hier vast en zeker diverse soorten tegenkomen. Traditioneel staat Texel ook bekend als de bakermat van de schapenfokkerij. Hiervoor hoeft u niet ver want ook de eigenaar heeft enkele schapen welke doorgaans op het landje naast het park staan. Leuk, zeker in de lammetjestijd!

  Huisdieren
  Internet
  Roken
  Bij Aan Zee vindt u de leukste en gezelligste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen zijn te vinden in Friesland, maar ook op de Waddeneilanden. Elk vakantiehuis in Nederland is persoonlijk door Aan Zee gecontroleerd en gecontacteerd, zo bent u als klant altijd verzekerd van kwaliteit. Aan Zee wordt alom hoog gewaardeerd in klanttevredenheidsonderzoeken. Zie bijvoorbeeld de excellente score bij Trustpilot. Aan Zee heeft een ideaal aanbod voor als u er eens met de kinderen op uit wilt. Vind bij Aan Zee bijvoorbeeld luxe villa's langs de Noord-Hollandse kust. Het hele aanbod van Aan Zee kunt u hier bekijken.

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie