Je bent hier Elfstedenwijzer 04 personen 't Friese Koetshuis - Vakantiehuis - 4 personen - Pingjum
Vakantiehuis

Boeken

Locatie:
Nederland, Friesland, Pingjum
Prijs p.w.
vanaf € 300
Vrijstaande woning
*U wordt vrijblijvend doorgestuurd naar de site van de aanbieder.

De rustieke houten balken, kunstige lampen en de landelijke ligging maken ‘t Friese Koetshuis tot een uniek vakantiehuis voor rustzoekers. Het vakantiehuis ligt in het Friese dorp Pingjum, net over de afsluitdijk in Noordwest-Friesland en tussen de Waddenzee en het IJsselmeer. Met de landelijke ligging in een voormalig koetshuis is ‘t Friese Koetshuis een oase van rust. Vanuit de tuin kijkt u uit op de weidse landerijen waar u de koeien en schapen ziet grazen. U vindt havenstad Harlingen, Hanzestad Bolsward en IJsselmeerdorp Makkum op fietsafstand.

‘t Friese Koetshuis ligt op het terrein van een voormalig boerenbedrijf en grenst direct aan een van de vele wandelroutes in de omgeving. Vanaf het erf heeft u uitzicht op de zeedijk. Naar vakantiehuis ‘t Friese Koetshuis komt u voor de rust en geniet u van alle comfort. De woonkamer beschikt over een zithoek met televisie, een eethoek en een aparte leeshoek. Er is een tweepersoonsslaapbank. De woonkamer grenst aan de knusse open keuken. Op de begane grond is tevens een slaapkamer evenals een comfortabele badkamer te vinden. Via een robuuste houten trap komt u op de eerste etage met een tweede slaapkamer.

In korte tijd bent u vana vakantiehuis ‘t Friese Koetshuis in de leuke stad Harlingen. Van hieruit kunt u gemakkelijk een dagje naar de sfeervolle Waddeneilanden Terschelling en Vlieland. In Harlingen is er ook een ruime keuze aan winkels en restaurants. Ook de vroegere vissersplaats Makkum ligt nabij vakantiehuis ‘t Friese Koetshuis; een populaire plaats voor water(sport)liefhebbers.

  Huisdieren
  Internet
  Roken
  Bij Aan Zee vindt u de leukste en gezelligste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen zijn te vinden in Friesland, maar ook op de Waddeneilanden. Elk vakantiehuis in Nederland is persoonlijk door Aan Zee gecontroleerd en gecontacteerd, zo bent u als klant altijd verzekerd van kwaliteit. Aan Zee wordt alom hoog gewaardeerd in klanttevredenheidsonderzoeken. Zie bijvoorbeeld de excellente score bij Trustpilot. Aan Zee heeft een ideaal aanbod voor als u er eens met de kinderen op uit wilt. Vind bij Aan Zee bijvoorbeeld luxe villa's langs de Noord-Hollandse kust. Het hele aanbod van Aan Zee kunt u hier bekijken.

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie