Je bent hier Elfstedenwijzer 06 personen Nikki - Vakantiehuis - 6 personen - Sondel

Nikki - Vakantiehuis - 6 personen - Sondel

Friese Meren, Friesland, Gaasterland
Vakantiehuis

Boeken

Locatie:
Nederland, Friesland, Sondel
Prijs p.w.
vanaf € 300
Op een vakantiepark
*U wordt vrijblijvend doorgestuurd naar de site van de aanbieder.

Comfortabel en verzorgd vakantiehuis, rustig gelegen op een kleinschalig park nabij het IJsselmeer en slechts tien wandelminuten van het bos. Een ideale omgeving om heerlijk te wandelen en te fietsen! Wat dacht u van de vele leuke dorpen en steden in de omgeving? Zo zijn o.a. Lemmer en Sneek zeker de moeite van een bezoek waard. Wie graag een (nieuwe) watersport wil beoefenen: dit is uw kans! Op het IJsselmeer zijn veel mogelijkheden om diverse boten/surfplanken etc. te huren en les te krijgen. Ook liefhebbers van paardrijden en golfen komen in deze mooie omgeving aan hun trekken. Het kleinschalige park beschikt over een buitenzwembad.

Uw vakantiehuis heeft een tuin met terras en voldoende tuinmeubilair.

Indeling: Op de begane grond is een ruime woonkamer met een sfeervolle zithoek, een eethoek en een moderne open keuken. Een van de slaapkamers evenals een badkamer met douche zijn op de begane grond gelegen. De overige twee slaapkamers en de tweede badkamer (met ligbad) vindt u op de etage.

  Huisdieren
  Internet
  Roken
  Bij Aan Zee vindt u de leukste en gezelligste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen zijn te vinden in Friesland, maar ook op de Waddeneilanden. Elk vakantiehuis in Nederland is persoonlijk door Aan Zee gecontroleerd en gecontacteerd, zo bent u als klant altijd verzekerd van kwaliteit. Aan Zee wordt alom hoog gewaardeerd in klanttevredenheidsonderzoeken. Zie bijvoorbeeld de excellente score bij Trustpilot. Aan Zee heeft een ideaal aanbod voor als u er eens met de kinderen op uit wilt. Vind bij Aan Zee bijvoorbeeld luxe villa's langs de Noord-Hollandse kust. Het hele aanbod van Aan Zee kunt u hier bekijken.

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie