Je bent hier Elfstedenwijzer 02 personen Kust en Stijl II - Penthouse - 2 personen - Ameland
Vakantiehuis

Boeken

Locatie:
Nederland, Ameland, Nes-Ameland
Prijs p.w.
vanaf € 195
Appartement
*U wordt vrijblijvend doorgestuurd naar de site van de aanbieder.

Dit hippe en stijlvolle penthouse met zeezicht ligt op loopafstand van het strand (500 meter) en het centrum van Nes (750 meter) met zijn gezellige winkeltjes, restaurants, kroegjes en terrassen.

Het appartementencomplex is met een knipoog naar de vroegere badhotels gebouwd. Sfeer en comfort zijn erg belangrijk. Dit ziet u terug in de warme kleuren en materialen in combinatie met de klassieke details.

Uw penthouse bevindt zich op de derde etage (lift aanwezig) en biedt een schitterend uitzicht over de Noordzee, de Waddenzee en het mooie Ameland.

Indeling: Grote en modern ingerichte woonkamer, comfortabele keuken, badkamer met luxe bad, dubbele wastafels, douche en toilet. Verder zijn flatscreen met dvd en stereo met cd aanwezig. Er is één slaapkamer aanwezig.

Wij bieden op dit park meerdere vakantiehuizen aan. Is uw vakantiehuis in de gewenste periode niet meer beschikbaar of wilt u meerdere villas bij elkaar huren? Bekijk dan voor meer opties:
Kust en Stijl en Kust en Stijl Penthouse

Bij dit vakantiehuis is het mogelijk om fietsen bij te huren, de eigenaar heeft een breed assortiment aan fietsen. Voor meer informatie kunt u contact bij ons opnemen.

  Huisdieren
  Internet
  Roken
  Bij Aan Zee vindt u de leukste en gezelligste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen zijn te vinden in Friesland, maar ook op de Waddeneilanden. Elk vakantiehuis in Nederland is persoonlijk door Aan Zee gecontroleerd en gecontacteerd, zo bent u als klant altijd verzekerd van kwaliteit. Aan Zee wordt alom hoog gewaardeerd in klanttevredenheidsonderzoeken. Zie bijvoorbeeld de excellente score bij Trustpilot. Aan Zee heeft een ideaal aanbod voor als u er eens met de kinderen op uit wilt. Vind bij Aan Zee bijvoorbeeld luxe villa's langs de Noord-Hollandse kust. Het hele aanbod van Aan Zee kunt u hier bekijken.

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie