Je bent hier Elfstedenwijzer 04 personen Het Landhuisje - Bungalow - 4 personen - Texel
Vakantiehuis

Boeken

Locatie:
Nederland, Texel, De Waal-Texel
Prijs p.w.
vanaf € 226,15
Vrijstaande woning
*U wordt vrijblijvend doorgestuurd naar de site van de aanbieder.

Deze pas gerestaureerde bungalow is een heerlijke plek om te genieten van al het natuurschoon van het noordenoosten van Texel. Bungalow Het Landhuisje biedt ruimte voor vier personen en is onlangs volledig gerestaureerd. De rustige inrichting past uitstekend bij het ruime karakter van de omgeving. Het is een plek om in alle rust van het eiland te genieten.

U kunt op uw eigen terrein parkeren. Via de zijingang komt u binnen in een algemene ruimte die doorgang biedt naar een apart toilet en de badkamer. Tevens kunt u doorlopen naar de afgesloten keuken met alle voorzieningen om de heerlijke streekproducten te verwerken tot een culinair Texels moment. Grenzend aan de keuken vindt u toegang tot de eerste slaapkamer. Deze biedt ruimte voor één persoon. U kunt deze ruimte ook als opslag van uw reisspullen gebruiken.

De tweede en derde slaapkamer van het vakantiehuis grenzen aan de woonkamer en zijn licht en ruim ingericht. Beide slaapkamers bieden ruimte voor twee personen. Deze kamers komen uit in de woonkamer, waar u fijn tot rust kunt komen in de zithoek of uitgebreid kunt tafelen.

Wilt u genieten van de natuur? In de directe omgeving van Bungalow Het Landhuisje vindt u prachtig natuurschoon. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige dijk langs de Waddenzee of de bossen rondom de Cocksdorp. Ook als fietsliefhebber kunt u hier van harte genieten.

  Huisdieren
  Internet
  Roken
  Bij Aan Zee vindt u de leukste en gezelligste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen zijn te vinden in Friesland, maar ook op de Waddeneilanden. Elk vakantiehuis in Nederland is persoonlijk door Aan Zee gecontroleerd en gecontacteerd, zo bent u als klant altijd verzekerd van kwaliteit. Aan Zee wordt alom hoog gewaardeerd in klanttevredenheidsonderzoeken. Zie bijvoorbeeld de excellente score bij Trustpilot. Aan Zee heeft een ideaal aanbod voor als u er eens met de kinderen op uit wilt. Vind bij Aan Zee bijvoorbeeld luxe villa's langs de Noord-Hollandse kust. Het hele aanbod van Aan Zee kunt u hier bekijken.

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie