Je bent hier Elfstedenwijzer 02 personen Frysk Dykhûske - Vakantiehuis - 2 personen - Terherne
Vakantiehuis

Boeken

Locatie:
Nederland, Friesland, Terherne
Prijs p.w.
vanaf € 255
Geschakelde woning
*U wordt vrijblijvend doorgestuurd naar de site van de aanbieder.

Uniek dijkhuisje (er is er maar één van!) met een bijzondere vormgeving, zowel van binnen als van buiten. Het dijkhuisje, of zoals ze in Friesland zeggen Hûs op ‘e Dyk, bevindt zich aan het eind van de pier en het staat als een ‘landmark’ op de kop van de haven in het watersportdorp Terherne aan het Sneekermeer. Baken voor de binnenkomende schepen en als laatste teken van vaarwel voor de vertrekkers. Een unieke locatie om comfortabel te overnachten in een historische, nautische sfeer.

Het dijkhuisje is geschikt voor 2 personen en ideaal voor een speciale gelegenheid. Op de eerste verdieping ligt de woonkamer met een balkon op het westen. De berken meubels, zowel de stoelen, tafel, kasten als ook het bed zijn ontworpen en gemaakt door een Friese meubelontwerpster en komen prachtig tot hun recht op de duifblauwe vloer.

De tweede verdieping heeft een slaapkamer met loggia op de ochtendzon. Door de hoogte van het Hûs op ‘e Dyk heeft u een uniek uitzicht over de haven met al zijn klassieke schepen en de meertjes rondom Terherne.

Terherne is omringd door water en het is daarom niet vreemd dat dit dorpje is uitgegroeid tot een watersportdorp met internationale allure. Vaarmogelijkheden volop. U kunt via de eigenaar een boot of sloep huren. Komt u met eigen sloep of zeilboot dan is er een ligplaats in de haven beschikbaar.

  Huisdieren
  Internet
  Roken
  Bij Aan Zee vindt u de leukste en gezelligste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen zijn te vinden in Friesland, maar ook op de Waddeneilanden. Elk vakantiehuis in Nederland is persoonlijk door Aan Zee gecontroleerd en gecontacteerd, zo bent u als klant altijd verzekerd van kwaliteit. Aan Zee wordt alom hoog gewaardeerd in klanttevredenheidsonderzoeken. Zie bijvoorbeeld de excellente score bij Trustpilot. Aan Zee heeft een ideaal aanbod voor als u er eens met de kinderen op uit wilt. Vind bij Aan Zee bijvoorbeeld luxe villa's langs de Noord-Hollandse kust. Het hele aanbod van Aan Zee kunt u hier bekijken.

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie