Je bent hier Elfstedenwijzer 08 personen Duynzoom 4 - Vakantievilla - 8 personen - Texel
Vakantiehuis

Boeken

Locatie:
Nederland, Noord-Holland, Texel
Prijs p.w.
vanaf € 990
Villa
*U wordt vrijblijvend doorgestuurd naar de site van de aanbieder.

Een luxe zeer sfeervol ingerichte vakantievilla voor 8 personen waar het u aan niets ontbreekt.

De indeling van de woonkamer en de aangrenzende open keuken is gericht op optimaal comfort en welzijn.

Er is niveauverschil tussen beide waardoor een speelse ruimtebeleving ontstaat. De woonkamer, met stijlvolle openhaard, beschikt over een panoramisch uitzicht door de volledig glazen pui, die doorloopt tot de nok waardoor er een interessante vide geschapen is. Deze pui is bovendien voor geheel open te vouwen zodat binnen buiten wordt. Alle kamers beschikken tevens over grote flatscreen tv’s met HD-signaal, Duits luxe home cinema pakket met o.a. blue ray, dvd, cd, radio en IPhone-Dock.

De extra grote keuken met bar is volledig uitgerust met moderne kwaliteitsapparatuur en het interieur ervan wordt verzorgd door een nieuwe generatie interieurdesigners. De villa beschikt over 4 ruime slaapkamers waar meer dan voldoende ruimte is voor een tweepersoonsbed, nachtkastjes, een linnenkast en een zitje. Volstrekt uniek voor een vakantiehuis in Nederland is dat alle slaapkamers beschikken over een ruime en prachtig afgewerkte badkamermet allen een eigen douche. Daarnaast beschikt één van de badkamers op zowel de bovenerdieping als in het souterrain, naast een aparte douche, ook over een bad met Whirlpool. De slaapkamers op de bovenetage zijn hierdoor niets minder dan luxe suites met uitzicht.

In het souterrain vindt u de andere twee slaapkamers. Grote bovenlichten zorge hier voor de gewenste hoeveelheid daglicht. De grote slaapkamer heeft een glazen plafondstrook over de gehele lengte. Dit is tevens een deel van de vloer van de woonkamer, waar deze strook zich direct voor de glazen wand bevindt.

De woonkamer opent naar het geweldige en zonnige terras dat beschut ligt op uw kavel. De tuin heeft glooiingen en niveauverschillen, door uitgekiende begroeiing heeft u veel privacy. Het terras beschikt over een open vuurplaats, ofwel een buitenhaard. Het extra grote tweede terras gelegen naast de jacuzzi en buitenrainshower is voorzien van een loungeset met ligbedden. Dit terras bevindt zich de gehele dag in zon. De vakantievilla is voorzien van een ruime 4-persoons sauna en er is een was- en droogruimte. Buiten, verscholen tussen het groen, is er voldoende plaats voor het parkeren van uw auto.

In de woning zijn standaard een kinderbed, kinderstoel en 4 traphekjes aanwezig. Deze kunt u kosteloos gebruiken.

  Huisdieren
  Internet
  Roken

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie