Je bent hier Elfstedenwijzer 09 personen Duintrots - Vakantievilla - 9 personen - Texel
Vakantiehuis

Boeken

Locatie:
Nederland, Texel, De Koog-Texel
Prijs p.w.
vanaf € 795
Villa
*U wordt vrijblijvend doorgestuurd naar de site van de aanbieder.

De Duintrots heeft een unieke ligging op een duintop, op 100 meter van het Noordzeestrand aan de rand van badplaats De Koog. Deze vakantievilla voor 9 personen heeft een geheel vrije ligging en biedt een fantastisch uitzicht over het centrum van de Koog. Aan de achterzijde kijkt u uit over het Noordzeestrand.

Vanaf de Badweg neemt u een smal weggetje naar boven en direct maakt de Duintrots een onuitwisbare indruk.

Via de buitentrap bereikt u de ruime hal grenzend aan de riante living met een fantastische lichtinval en weids uitzicht. Hier kunt u in alle rust van genieten vanuit de erker en de diverse openslaande deuren bieden toegang tot de duin terrassen. Via de andere deur in de hal bereikt u ook de ruime half open keuken. De keuken grenst aan een kleine kinderkamer met stapelbed.

Op souterrain-niveau bevinden zich de dubbele garage en een ontspanningsruimte met biljart, bar en sauna. Ook kan er hier gegamed worden. Op de eerste verdieping van vakantievilla de Duintrots vindt u de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en vele inbouwkasten. De overige twee slaapkamers hebben een gezamenlijke douche en toilet. Ook vanuit de slaapkamers kunt u genieten van het unieke uitzicht.

Deze villa heeft een prachtige locatie om in alle privacy te genieten van alles dat de Koog te bieden heeft. Bezoek de bruisende markten op de dinsdagen in het hoogseizoen of kom naar het festijn Texel Culinair in september. Heerlijk luieren op uw eigen duinterras behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

  Huisdieren
  Internet
  Roken
  Bij Aan Zee vindt u de leukste en gezelligste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen zijn te vinden in Friesland, maar ook op de Waddeneilanden. Elk vakantiehuis in Nederland is persoonlijk door Aan Zee gecontroleerd en gecontacteerd, zo bent u als klant altijd verzekerd van kwaliteit. Aan Zee wordt alom hoog gewaardeerd in klanttevredenheidsonderzoeken. Zie bijvoorbeeld de excellente score bij Trustpilot. Aan Zee heeft een ideaal aanbod voor als u er eens met de kinderen op uit wilt. Vind bij Aan Zee bijvoorbeeld luxe villa's langs de Noord-Hollandse kust. Het hele aanbod van Aan Zee kunt u hier bekijken.

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie