Je bent hier Elfstedenwijzer 06 personen Andienne - Bungalow - 6 personen - Ameland
Vakantiehuis

Boeken

Locatie:
Nederland, Ameland, Ballum-Ameland
Prijs p.w.
vanaf € 251,65
Vrijstaande woning
*U wordt vrijblijvend doorgestuurd naar de site van de aanbieder.

Vrijstaande zespersoons vakantiebungalow op een ruim opgezet park net buiten Ballum. Het uitgestrekte duin-natuurgebied begint op luttele meters afstand en ook strand en zee liggen niet ver weg.

Hoewel de buitenkant van dit huis misschien niet de meest zinnenprikkelende is, vindt u binnen in huis Andienne alles voor een prima vakantie. Alles is in dit huis gelijkvloers, om te beginnen de lichte woonkamer met gezellige zithoek en een eettafel voor 6 personen. De keuken is eenvoudig maar modern en voorzien van alles wat u nodig heeft, zelfs een kleine eettafel. Er zijn drie tweepersoons slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de twee andere met robuuste houten stapelbedden. Alle slaapkamers hebben voldoende kastruimte en een wastafel en de badkamer heeft een douche.
Het vrijstaande huis heeft een terras op het zuiden en een groot gazon. Hier kunt u eten aan de houten picknicktafel en kunnen de kinderen hun gang gaan. Op het park zijn speelmogelijkheden voor kinderen en direct naast het park ligt het verwarmde openluchtbad waar u in de zomermaanden gratis gebruik van kunt maken. Lopend of fietsend bent u in een oogwenk in de vrije natuur waar dit eiland zo beroemd om is, maar ook het pittoreske dorpje Ballum ligt op loopafstand. Een ideale uitvalsbasis voor de ontdekking van Waddendiamant Ameland…
Huis Andienne kan heel goed in combinatie met huis Guido worden gehuurd.

  Huisdieren
  Internet
  Roken
  Bij Aan Zee vindt u de leukste en gezelligste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen zijn te vinden in Friesland, maar ook op de Waddeneilanden. Elk vakantiehuis in Nederland is persoonlijk door Aan Zee gecontroleerd en gecontacteerd, zo bent u als klant altijd verzekerd van kwaliteit. Aan Zee wordt alom hoog gewaardeerd in klanttevredenheidsonderzoeken. Zie bijvoorbeeld de excellente score bij Trustpilot. Aan Zee heeft een ideaal aanbod voor als u er eens met de kinderen op uit wilt. Vind bij Aan Zee bijvoorbeeld luxe villa's langs de Noord-Hollandse kust. Het hele aanbod van Aan Zee kunt u hier bekijken.

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie