Outdoor kleding - Omdat kwaliteit belangrijk is

Voor de avonturiers, sporters, jagers en vele anderen is het altijd belangrijk om goed uitgerust op pad te gaan. Naast een stevige maaltijd en een sterke conditie, is de uitrusting van essentieel belang. Op deze pagina vind u een opsomming van de outdoor kleding en uitrusting die u goed voorbereid de natuur in sturen. Dit overzicht wordt mede mogelijk gemaakt door dé online shop voor avonturiers: Looqa.nl.
Looqa website screen

Klik hier om direct naar Looqa.nl te gaan

Harkila-Nite-pulloverHarkila outdoor kleding – Jassen, truien, broeken, laarzen, jacks en meer

Harkila is het merk voor de outdoor en jacht liefhebber. Het merk staat synoniem voor hoge kwaliteit, gemaakt met veel aandacht en de beste materialen. Op Looqa.nl vind u de grootste collectie Harkila producten.

Klik hier voor de Harkila collectie

De Harkila jacks, vesten, broeken en schoenen zijn 100 % wind- en waterdicht. Dit komt dankzij het zogenaamde Gore-Tex membraam. Door daarnaast o.a. gebruik te maken van de nieuwste technologieën, is Harkila het merk dat in staat is om al hun producten zo licht, ademend en geruisloos mogelijk te maken. Harkila is het outdoor merk de jager, avonturier en outdoor liefhebber.

De Harkila collectie voor dames en heren

JassenTruienRugzakken & tassenRiemen
VestenLaarzenCaps & mutsenBretels
WaistcoatsSchoenenOndergoedSokken
BroekenHandschoenenOverhemdenDames collectieSeeland eton capSeeland outdoor kleding – Truien, broeken, jacks, ondergoed en meer

Net zoals Harkila is Seeland een echt oudoor kleding merk uit Denemarken. De Denen kennen als geen ander de noodzaak van hoge kwaliteit in outdoor artikelen. Dit zien we dan ook terug in de diverse Seeland collecties op Looqa.nl.

Klik hier voor de Seeland collectie

Seeland is hoofdzakelijk gespecialiseerd in outdoor artikelen voor de jacht en onderscheid zich ten opzichte van Harkila door naast een heren en een dames lijn, ook een lijn voor kinderen aan te bieden.

De Seeland collectie voor dames, heren en kinderen

JassenBroekenOndergoed
TruienOverhemdenCaps en hoeden
LaarzenSchoenenDameskleding
SokkenOverallsKinderkleding

Slaapzakken, verrekijkers, horloges en meer outdoor accessoires

Met uw uitrusting van Harkila en Seeland bent u klaar voor de winter. Uw waterdichte schoenen en windbestendige jas helpen u de dag door, maar wat als u bijvoorbeeld tijdens een outdoor tocht in Friesland moet overnachten? Dan is het ook handig om over de juiste uitrusting te beschikken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de slaapzak die hieronder weergegeven is. Deze slaapzak biedt u niet alleen in de winter, maar ook gedurende de zomer en de lente de perfecte bescherming.

Vanaf € 479,-

Vanaf € 479,-

Naast slaapzakken heeft Looqa.nl nog veel meer te bieden. Wij raden u aan een kijkje te nemen op hun accessoires pagina waar u onder andere nog outdoor horloges, verrekijkers, barbecues, gps systemen en vele andere handige producten kunt vinden.

Reageer via Facebook