In de spotlight: Vakantiefriesland.com

vakantiefrieslandcomlogoBij Elfstedenwijzer hebben wij de nieuwe spotlight artikelen opgezet om op deze manier een aanbieder van vakantiehuisjes bij u onder de aandacht te brengen. Deze keer aan de beurt, Vakantiefriesland.com.

Voor alle type vakantiehuisjes kunt u terecht bij Vakantiefriesland.com. Of u nu een luxe woning met jacuzzi, vloerverwarming en open haard wilt, of liever simpel omdat u toch de natuur intrekt. Van romantische bosrijke omgevingen, tot vakantiehuisjes aan het water en kindvriendelijke bungalows, u vindt het allemaal bij Vakantiefriesland.com. Er is natuurlijk een goede reden dat deze aanbieder zich alleen op de noordelijke provincie richt, wat natuur en watersport tot cultuur en ontspanning, Friesland biedt het allemaal.

De medewerkers van Vakantiefriesland.com onderhouden persoonlijk contact met de eigenaren en tevens controleren zij de woningen zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Het gehele boekingsproces vindt online plaats waardoor het erg eenvoudig voor u is om het vakantiehuisje te vinden dat bij u past.

De last minute aanbiedingen van Vakantiefriesland.com vindt u hier.

Bekijk hier de promotievideo van Vakantiefriesland.com

Reageer via Facebook