In de spotlight: Aanzee.com

Aanzee_logoBij Elfstedenwijzer hebben wij de nieuwe spotlight artikelen opgezet om op deze manier een aanbieder van vakantiehuisjes bij u onder de aandacht te brengen. Deze keer aan de beurt, Aan Zee.

Aan Zee is een bemiddelaar bij de verhuur van vakantiehuizen van particulieren in Nederland, hierbij kunt u denken aan cottages, villa’s en andere vakantiehuisjes aan de kuststreek. Door de diversiteit van hun aanbieders is ook elk vakantiehuisje uniek met een eigen gevoel. Of het nou om een huisje voor 2 personen gaat, of een villa voor meer dan 14, Aan Zee biedt het allemaal aan. Tevens worden alle huisjes door medewerkers van Aan Zee zelf geïnspecteerd en goedgekeurd zodat u altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige en vooral gezellige vakantiewoning.

Ook voor vakantieparken kunt u bij Aan Zee terecht, van villa’s tot tenten, alle soorten zijn vertegenwoordigd. Door de prachtige ligging op verschillende locaties door heel Nederland is er voor iedereen altijd wel een juiste vakantieplek te vinden.

Als u zich nu inschrijft voor de nieuwsbrief van Aanzee.com ontvangt u maar liefst € 20,- korting op uw eerste bestelling, deze actie loopt tot 4 mei 2014.

Ga nu naar de website om het gehele aanbod te bekijken.

De last minutes en kortingen van Aan Zee vindt u hier.

Bekijk hier de commercial van Aan Zee:

Reageer via Facebook