Harkila kleding - Jassen, vesten, truien, jacks

Harkila is het merk voor de outdoor en jacht liefhebber. Hoge kwaliteit en de beste materialen staan centraal bij dit Scandinavische merk. Op Looqa.nl vind u de grootste collectie Harkila producten van de Benelux. In dit bericht hebben wij de bovenkleding voor zowel mannen als dames overzichtelijk weergegeven. Denk hierbij aan jassen, jacks, truien, vesten, waistcoasts en overhemden.

Klik hier om direct naar Looqa.nl te gaan

Harkila jassen en jacks

De jassen en jacks zijn gemaakt van de beste materialen en worden gekenmerkt door een elegante look. Op Looqa.nl vindt u vele diverse jassen en jacks in uiteenlopende kleuren geschikt voor zowel outdoor als de jacht.

Klik hier voor de volledige jassen & jacks collectie van Harkila

Harkila-jassen

Harkila truien

Het aanbod van truien en pullovers voor zowel mannen als vrouwen is divers. Truien gemaakt van 100 % wol zijn uitermate geschikt voor de winter, maar ook biedt Looqa.nl diverse truien voor de minder koude periodes van het jaar.

Klik hier voor de volledige Harkila truien collectie voor dames en heren

Harkila-truien

Harkila vesten

Licht, flexibel, winddicht en van de beste materialen. Dat zijn de kernwaarden van een echt Harkila vest beschikbaar voor zowel dames als heren. De vele uiteenlopende vesten variëren onderling op kleur, functie en natuurlijk de periode van het jaar wanneer zij het meeste tot hun recht komen. Op Looqa.nl vindt u een groot aanbod van vesten.

Klik hier voor de volledige vesten collectie voor dames en heren

Harkila-vesten

Harkila overhemden en blouses

Harkila biedt een divers aanbod van overhemden en blouses. Voor uw vrije tijd, zakelijk, tijdens de jacht of tijdens een welverdiende vakantie; de overhemden en blouses van Harkila zijn geschikt voor alle gelegenheden.  Op Looqa.nl vindt u een groot aanbod van  overhemden en blouses in diverse kleuren en uitvoeringen. Natuurlijk gemaakt van de beste materialen.

Klik hier voor alle Harkila overhemden en blouses voor dames en heren

Harkila-overhemden

Harkila waistcoats

De Harkila waistcoats zien we voornamelijk terug komen bij de echte jacht liefhebber. De waistcoats zijn vaak gemaakt van ‘heavy duty’ leer en kunnen dus tegen een stootje. De waistcoats zijn van alle gemakken voorzien voor het opbergen van handschoenen of mobiele apparatuur. Op Looqa.nl vindt u het grootste online aanbod van Harkila waistcoats.

Klik hier voor alle Harkila waistcoats voor dames en heren

Harkila-waistcoatsBinnenkort zullen wij aandacht schenken aan de onderkleding en diverse accessoires van dit Scandinavische topmerk.

Reageer via Facebook