ACTIECODE MOLECATEN – BOEK VIA KORTING EN AANBIEDINGEN

Molecaten logoMolecaten is geen partij die loopt te strooien met kortingscodes, dit omdat ze vaak genoeg acties hebben om de parken al zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Een kortingscode van 15% kan interessant zijn bij andere partijen, maar Molecaten biedt genoeg acties om te zorgen dat een actiecode niet meer nodig is, soms profiteert u al van een korting van maar liefst 60%. Wij helpen u graag aan een leuk en betaalbaar verblijf bij Molecaten en daarom zetten wij hieronder alle acties van Molecaten netjes onder elkaar.

Bekijk hier de Molecaten kortingsacties

Last-minute aanbiedingen bij Molecaten
Met een last-minute aanbieding van Molecaten kunt u zeer voordelig genieten van een leuke vakantie met mooie korting.

Bekijk de last-minute aanbiedingen hier

Kinderen mee voor € 1,- p.p.
Ook in de herfstvakantie kunt u bij Molecaten u als u gaat kamperen uw kinderen meenemen voor slechts € 1,- per persoon. Als dat geen mooie actie is!
Bekijk hier de € 1,- p.p. korting

Vroegboekkorting 2015 met 15% korting
Weet u nu al waar u heen wilt in 2015? Profiteer dan van uw vroege beslissing en pak de vroegboekkorting bij Molecaten.
Bekijk hier de 15% kortingsactie

Molecaten is dan wellicht geen partij die veel kortingscodes beschikbaar heeft, maar als u uw vakantie goed plant en de acties in de gaten houdt heeft u helemaal geen actiecodes nodig. De korting van Molecaten is dan genoeg. Wij hopen dat u alsnog van een voordelige vakantie bij Molecaten kunt genieten en mochten er wel kortingscodes beschikbaar worden gesteld dan vindt u die hier uiteraard terug.

Wij wensen u alvast een plezierig en voordelig verblijf bij Molecaten.nl!

Reageer via Facebook