Actiecode De Krim Texel – Leuke acties en aanbiedingen

logo-de-krimHet best uitgeruste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden heeft altijd een aantal leuke acties en aanbiedingen beschikbaar voor haar bezoekers. Hieronder zetten wij de leukste promoties en kortingen onder elkaar zodat u het totale overzicht tot uw beschikking heeft.

Bekijk hier de kortingsacties van De Krim Texel

Last minute aanbiedingen bij De Krim Texel

De Krim Texel heeft altijd een breed aanbod aan aanbiedingen en last minute boekingen beschikbaar. Voor last-minutes op Texel betaald u ook geen reservering- of voorkeurskosten waardoor de prijs nog voordeliger wordt. Ook de schoonmaak is dan bij uw vakantiehuisje inbegrepen.

Bekijk hier alle last minute huisjes van De Krim Texel

Gratis 2e dag fietshuur op De Krim

Bij een verblijf in een 4 persoons chalet op De Krim krijgt u nu gratis een 2e dag fietshuur, lammetjesfietsroute en een boekje met ‘Verhalen over Texelse Schapenboeten’.

Bekijk de actie hier

Familie arrangement korting in chalet

Als u nu het familie arrangement boekt in een chalet op De Krim krijgt u 1 uur bowlen, een 2e dag fietshuur gratis, een fiets- en wandelkaar, bedlinnen en een gratis eindschoonmaak.

Bekijk de familie actie hier

Hotel acties

Alle hotelkamers bij De Krim zijn voorzien van nieuw interieur! Om dit te vieren kunt u nu het voordelige hotel arrangement boeken met 2 overnachtingen, ontbijt en 1x diner vanaf slechts € 79,- p.p..

Bekijk de hotel actie hier

Gratis bootreis aanbieding

Als u 3 maanden van te voren uw aankomst in 2014 boekt krijgt u een gratis bootticket voor uw auto.

Bekijk de actie hier

3 nachten voor de prijs van 2 korting

In de luxe hotelchalets van De Krim Texel kunt u nu 3 nachten blijven en voor slechts 2 nachten betalen. U krijgt er zelfs een ontbijtje bij!

Bekijk de actie hier

25% korting op appartement De Koog

Geniet van appartement De Koog op Texel en profiteer van een korting die kan oplopen tot maar liefst 25%.

Bekijk de actie hier

Misschien heeft De Krim Texel niet altijd kortingscodes beschikbaar, maar met bovenstaande acties bent u altijd verzekerd van de scherpste prijs. Als er wel een kortingscode beschikbaar wordt voor De Krim Texel, dan kunt u deze uiteraard op onze pagina terugvinden.

Wij wensen u alvast een plezierig en voordelig verblijf bij De Krim Texel!

 

Reageer via Facebook